Contact

The Netherlands, Almere, tessa@schooloflife.nl

 

PRAKTIJK VOOR MULTIDIMENSIONALE LEVENSTHERAPIE

Samen kijken we hoe je de stappen weer kan gaan nemen om het leven te creëren waar je naar verlangt.

LET OP!! IK NEEM OP HET MOMENT GEEN CLIENTEN MEER AAN!

Een afspraak maken

Veel van onze bewustzijnsontwikkeling en ons persoonlijk proces kunnen we alleen ontdekken. Soms is het fijn om hierbij ondersteuning te vragen aan een ander. Dit kan de extra veiligheid,  informatie en bedding bieden die je nodig hebt om verder te kunnen.

De redenen om een afspraak te maken kunnen enorm uiteenlopen, ik noem er hier een paar:

  • Je voelt je al een tijdje gespannen, overprikkelt of somber en je komt zelf niet uit deze negatieve spiraal.
  • Je komt uit een burn-out en wil langzaam weer stappen zetten, zonder jezelf te verliezen.
  • Je wilt een betere relatie met je lichaam, zodat je niet steeds lichamelijke klachten krijgt.
  • Keuzes, keuzes…je zit maar in je hoofd en komt er niet uit!
  • Je hebt moeite met contact en relaties, maar begrijpt niet goed waarom.
  • Jij en je partner ‘horen’ elkaar niet meer en kunnen dit patroon niet zelfstandig doorbreken.
  • Je bent gevoelig en ondervind hierdoor soms moeilijkheden in het dagelijks contact met de maatschappij.
  • Je bent op een pad van bewuste evolutie en wil nieuwe velden/potenties in jezelf openen.

Hoe ziet een sessie er uit?

Voor elk moment en elk persoon is een andere aanvliegroute passend. Ik werk zoveel mogelijk in het moment met het vertrouwen dat datgene zich aandient in jouw leven wat klaar is om getransformeerd te worden. Vanuit mijn opleiding en achtergrond zet ik verschillende healing, reading en coachingtechnieken in. Lees meer over mijn achtergrond op de pagina Over mij.

Een sessie duurt 1 uur tot 1,5 uur.

Me, Myself and I

Voor mij bestaat een persoon uit verschillende delen die samen een geheel vormen. Ik kijk altijd naar het emotionele, mentale, fysieke en spirituele deel van je zelf. Dit doe ik vanuit verschillende theorieën en technieken maar vooral ook met mijn gehele systeem, waarbij mijn intuïtie een belangrijke gids is. Het chakrasysteem is een theorie die mij helpt die verschillende delen beter in zicht te brengen en de verbanden te tonen. Ik werk vaak met mensen die hun spirituele en emotionele zelf niet helemaal vertrouwen en accepteren en hierdoor moeilijkheden ervaren.

Hoe komt je vanuit het hoofd weer in het hart?

Eigen verantwoordelijkheid

Ik neem het proces niet uit handen, maar begeleid jou om de stappen zoveel mogelijk zelf te nemen. Eigen verantwoordelijkheid is voor mij een belangrijk gegeven. Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven. Soms kan dit even als té veel voelen. Zeker in perioden van verandering. Hulp vragen is dan verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Samen kijken we hoe je de stappen weer kan gaan nemen om het leven te creëren waar je naar verlangt. Het is mijn intentie je de trilling van jouw meesterschap weer te laten voelen.

Wanneer je de stappen zelfstandig zet (onder begeleiding) is de kans op terugvallen in oude patronen een stuk kleiner. Wanneer het patroon weer langs komt, weet je zelf de stappen om het te doorbreken.

Healing (heling via het energielichaam)

Soms komt het voor dat jij op de tafel ligt en ik een healing doe op jouw (energetisch)lichaam om de energie weer te laten stromen waar ze blokkeert. Dit doe ik om jouw systeem te laten herinneren wat de weg is om  het zelf te doen. Een weg is gemakkelijker te bewandelen als je hem al eens bereist hebt. Daarnaast zet  ik soms een vorm van healing in die ik het best kan beschrijven als een behandeling die je systeem update met de laatste versie van je zielspotenties. Deze healing lijkt op healing soorten zoals de Reconnective, Pleiadian en Blauwdrukhealing. Ik heb deze vormen geleerd en mij eigen gemaakt. Ook werk ik veel met Liquid Light Freqencies van Healing Arts. Deze frequenties (lichtinformatie) in flesjes helpen jou om deze frequenties of informatievelden ook in jezelf te openen. Hierdoor ondersteund het je om meer van jezelf te ontdekken en tot expressie te laten komen.

Soms heb je een persoon als spiegel nodig om jezelf te kunnen zien en een ander moment kan een ‘informatieveld’ jouw die spiegel geven die je nodig hebt om nieuwe delen in jezelf te kunnen zien en integreren. Dat kan een tekst zijn in een boek, maar ook een energieveld in een flesje 😉

Daarnaast ondersteun ik je om jouw natuurlijke en unieke healingkwaliteiten te leren kennen en te gebruiken zodat je zoveel mogelijk jou zelfgenezend vermogen kan aanspreken. Dit kan in een sessie of tijdens een van mijn workshops.

Voeding en natuurlijke lichaamsverzorging

Ik ben geen voedingsdeskundige, maar voeding speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik heb gemerkt dat vaste dieten volgen en strengheid naar jezelf niet altijd de juiste weg zijn naar een gezonder voedingspatroon. Ik help je graag meer te gaan luisteren naar je lichaam zodat je zelf kan aanvoelen wat wel en niet goed voor je is in het moment. Daarnaast heb ik veel kennis over gezond en allergeen vrij eten en help je hier graag wegwijs in te maken.

Naar mate mijn eigen intuïtie en sensitiviteit sterker werd, ben ik gaan gaan voelen hoeveel invloed chemische en onnatuurlijke stoffen op mijn systeem hebben. Niet iedereen is hier even gevoelig voor, maar soms kan je onnodig lichamelijke belasting ervaren door het gebruik van verkeerde lichaam verzorgende producten. Ik geloof daarom erg in het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke middelen.

Kinderen

10153802_10202063531370744_1736842430_nEen van mijn passies is het werken met kinderen.  Er komen steeds meer kinderen op aarde die niet in het regulier onderwijs passen en moeite hebben met bepaalde dingen, zoals focus, overprikkeling, hoog begaafdheid, hyper sensitief, moeite met communicatie etc. Voor ouders kan het ook lastig zijn. Ik ondersteun graag, door mee te kijken wat er aan de hand is, spelenderwijs komt er vaak veel naar de oppervlakte.  Bel gerust voor meer vragen.

Jongeren en kinderen van NU laten een bepaalde gevoeligheid zien. En vereisen een gelijkwaardig contact.

Hooggevoeligheid/HSP/Nieuwetijdskinderen

Ik ben ben zelf erg gevoelig en werk veel met gevoelige mensen. Op school leren we helaas nog niet hoe we hier mee om kunnen gaan. Sessies met deze doelgroep zijn gericht op thema’s als: Grenzen, contact met het lichaam, multidimensionaliteit, gronding, balans tussen structuur en vrijheid en de balans tussen activiteit en ontspanning(ontlading).

Burn-out

Steeds meer mensen krijgen wel eens te maken met een burn-out. De hoeveelheid mensen met een burn-out op jonge leeftijd neemt enorm toe. De generatie-Y die opgroeit in de meerkeuzenmaatschappij lijkt uit alles te kunnen kiezen, maar van binnen kunnen ze vaak  maar een weg volgen, die van het hart.

Ik zie burn-out als een mogelijkheid. Een periode in je leven waarin je een mooie transformatie door kan gaan, ook al lijkt er vanuit die positie vaak geen uitweg te zijn. Je lichaam zegt: ‘Je kan niet langer zo doorgaan.’

In de sessies gaan we samen  kijken waarom het lichaam protesteert, maar we focussen ons vooral op datgene waar wel plezier uit gehaald wordt. Welke keuzes kan je maken om je leven zo in te richten dat je het weer ziet zitten. Kleine stapjes, kiezen voor jezelf.

Wil je een afspraak maken?
Je kan via het contact formulier op deze website of via de mail een afspraak maken. Ik ben telefonisch bereikbaar voor nieuwe clienten en in noodgevallen. Wil je liever eerst even telefonisch kennismaken of een vraag stellen? Geef dit dan aan op het contact formulier, dan neem ik contact met je op.
Je kunt binnen een paar dagen een reactie verwachten.

Ik communiceer graag via de mail en reageer niet op berichten via watsapp of facebook.

Alvast bedankt voor je begrip!

Ik werk maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
tessa@thehappylifecompany.nl

Voor tarieven en meer informatie over Sessies:

Vaak Gestelde Vragen     Waar is het?     Tarieven