Contact
The Netherlands, Utrecht, tessa@thehappylifecompany.nl
 

Waar is het?

Bereikbaarheid

Trein:
Ik geef mijn sessies in de Singelkamer van de Creatie Ruimte, het bedrijf van mij en mijn vriend. De Creatie Ruimte ligt 14 minuten lopen vanaf het centraal station in Utrecht. Je volg simpelweg het pad langs het water aan de Singel voor ongeveer 10 min, nadat je onder een blauwe brug doorloopt ga je het trapje op naar de straat. Je staat nu ongeveer voor De Creatie Ruimte, nummer 59. Dit water is nog niet zichtbaar op google maps.

Je kan bij het centraal station de noordertunnel nemen op het perron (trap naar beneden aan het einde van elk perron), deze loop je uit naar rechts, richting centrum. Je kan aan het einde van de tunnel uitchecken. Loop rechtdoor wanneer je de tunnel uitkomt en steek de straat over aan je linker hand. Je ziet nu rechts van je het water lopen. Hier is een trapje naar het pad beneden langs het water. Je volgt de Singel naar links als je met je rug naar CS staat!

Auto:
Je kan voor de deur parkeren. Helaas is hier niet altijd plek en kost het geld. Op 14 minuten loopafstand kan je gratis parkeren, de petemoederslaan. Je loopt dan langs het water richting het centrum tot je bij de weerdsingel bent aangekomen.

 

Foto’s