Contact
The Netherlands, Utrecht, tessa@thehappylifecompany.nl
 

Intensieve Workshop: Chakrapsychologie & Intuïtieve waarneming


Intensieve Workshop: Chakrapsychologie & Intuïtieve waarneming

Lieve Mensen,

Op 10 oktober start ik weer met een mooie workshop. Samen met collega Roos Moll, verzorg ik de intensieve workshopreeks Chakrapsychologie en Intuïtieve waarneming voor School of Life.

In deze workshop maken we een reis door de thema’s van de chakra’s, de belangrijkste energiepunten in ons lichaam. De ontwikkelingspsychologie en universele wijsheid die aan de chakra’s verbonden is, zorgt voor een diepgaande en transformerende reis. De basisthema’s van ieder mensenleven worden aangeraakt, zoals lichamelijk welzijn, seksualiteit, authenticiteit, liefde, creatie, visie en spiritualiteit. Je leert kennen waar je in balans bent, maar gaat ook zien waar er nog heling kan plaatsvinden.

Roos en ik werken met humor, lichtheid, diepgang en zetten tijdens de reeks samen met jullie een stevig liefdesveld neer wat zorgt voor een versnelling in ieders helingsproces.

Je leert hoe jij jouw intuïtieve waarneming kan inzetten om je eigen energieveld te lezen en dat van de ander. Door met elkaar in groepjes te oefenen krijg je precies de spiegels die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen.

Tussen de lessen door komen jullie in kleine groepjes bij elkaar (offline of online) om te oefenen met een specifieke contactvorm. Deze oefening zorgt voor een verdieping van de waarneming en een versteviging van de transparante communicatie.  En bovendien zorgt het voor een verdieping van de relatie met jezelf en de ander.

Roos en ik kijken er naar uit om jullie te mogen begeleiden op deze reis!

Er zijn nog een paar plekken over, meer informatie en inschrijven kan via de website van school of life:

https://www.schooloflife.nl/workshops/chakrapsychologie-intuitieve-waarneming/